Zingerská skvadra – LVL UP!

Funny moments happends :D Jak možná někdo, kdo se už probudil, ví, dnes máme 1.1.2013. Čas na změny kabátku jsou na místě… Z-Redakce to vyřešila autoportrétem.

Cant stop laugthing … nevadí. Abych vám ušetřil dotazy, bylo mi řečeno že pořadí je: Saix, Honzas 4400, Miky (ten pohled se poved, co? prý je to momentka) a Fiola.
Popravdě jsem chvíli nevěřil, že by si Indián jako Fiola tak brzo vysloužil pozici hned nad profesionálními články. Bylo mi ale objasněno, že po jeho posledním aktu na Fóru si své místo na barové židličce zaslouží.

Ale tím to nekončí (zklamu vás, pravidelní čtenáři redakce ). Tuto čtveřici dále obklopuje řada odborných výrazů, jako například LVL UP hned napravo od této bandy. Ten se poved
Na každé straně v každém úhlu musí být samozřejmě Gameleader… význam tohoto slova mi nebyl objasněn (tím náš rozhovor skončil), zřejmě se jedná o nick, nebo-li, v boxerském žargonu „Gamertág“ LAN-Party těchto podivínů.

Trochu mě ale zarazil pojem DPS. Vzhledem k hošanům nahoře možná Derp Person Shooter? A začali spekulace. Na Skypu už jsem byl blokovaný, tak jsem se zeptal na Wiki. Here’s result

První návrh jsem zvažoval, dokud mi Google Maps nevyvrátil teorii, že Písek je v Černé Hoře. Apple Maps ještě načítá …

Hnutí za práva a svobodu? Kdyby sem byl na stránkách KDUČSL tak možná…

Dům s pečovatelskou službou… hmm, že by tím mysleli Blog ?

Ovšem Poškození za sekundu je pravděpodobnější. Kolik sekund vlastně mají dva roky?

 

 

No od plic jsem se zase jednou zasmál, takže vám třesu pravicí a za rok už doufám v to manažerské křeslo, co si mi slíbil, Miky.

Pro vás ostatní to bude rozhodně rok zážitků. Vychází nám nové pařby, a i když je čerstvá rubrika trochu mrtvá, brzy se to změní.
Have Fun ♥


Comments are closed.