|WCO| HearthStone: Heroes of Warcraft – Blizzardka, co mě nenudí?

Blizzard je jedna z firem, která stojí na své komunitě a zároveň kvalitě svých výrobků. A Pay2Win taky dělá divy.
Kromě nejpopulárnějšího MMO RPG na světě – World of Warcraft – kterou se Blizzard pyšní má taky na svědomí třeba Diablo 3 nebo sérii Starcraft.

Ale ani jedna z těchto her mě cenově ani hratelně netankuje a nikdy se tak ani nestane.  Což neplatí pro karetní novinku HearthStone, která recykluje původní postavy Warcraftu a v nechává nadšence původní hry vyblbnout se prostřednictvím deskové hry.
Hearthstone nabízí kromě postav WoW i jejich nejrůznější předměty, které mají každá specifické využití, jako ostatně každá karta.
Navíc je to Blizzard, takže voiceacting je tam kam patří – někde tak nahoře, že tam nedohlédnou ani teleskopem. A pak grafika.


Tedy, netýká se to WoW, ale třeba Diablo 3 perfektně reprezentuje Blizzardí sílu co se grafiky týče. Pokud se třeba podíváte na jakýkoliv jejich cinematic trailer, neomylně padnete omámením.
Tento „cartoon style“ na Hearthstone vypadá úžasně a skvěle mu padne.
Celá hra je pak více zábavná a není to tak vážná hra, ale spíš odreagování.

Důležitým aspektem je také komunita. Jak jsem řekl, bettle.net jí má obří a WoWkaři celého světa se díky možnosti Free2Play zapojí do hry masivně, což umožní tradování karet a jejich postav. Což je obrovské plus celé hry.
Jak si hru zahrát? Počkej si na neurčito!
Hearthstone si teď totiž mohou zapařit jen šťastvlici co za A – mají na účtě battle.net co nejvíce Blizzardích her, za B – podali si přihlášku na FB stránce, která pořádala giveaway Beta klíčů, za C – měli štěstí a v losování byli vybráni, a za D – dostali klíč pro správný region (EU nebo US).
Jak vidíte, proměnných je dost a já jako nehráč Blizzardu jsem nesplňoval ani základní podmínku.

Zbytek nadšenců si bude muset počkat na datum, co zveřejněné ještě nebylo – release plné verze. Vše co se ví je, že by měla být k dispozici pro USA ještě letos.

Cards – that’s the difference! *double-slap* 


Comments are closed.