WEÆK REPORT #2 – NG release, Hearthstone, TVshows

Je to opět zhruba týden což je pro toto shrnutí akorát. Podíváme se na několik málo věcí, co podobní hráči ocení a možná i trocha toho nadhledu.

Next-Gen Release

Jak celý svět dnes ví, Sony i MS během tohoto měsíce začala herní komunitu bombardovat nejnovějším kouskem herní techniky.
Sám jsem se snažil být ve stovkách svých článcích objektivní, a zároveň sdělit svůj názor… což, jek jsem si uvědomil, není možná uskutečnitelné.
Když to vezmeme polopatě – Sony (PS4) dodala hráčům co měla, co slíbila. Lhal bych, kdybych tvrdil, že MS se svým X1 je na tom jinak.
Obě konzole mají to, co druhá nemá, i když to tak na letošním E3 nevypadalo…
Rivalita mezi oběma společnostmi se také už nezdá tak žhavá.

I když se ve mně kroutí všechno při vyslovení této věty: Při srovnání multiplatformní hry na X1 a PS3, moc rozdílů nenajdete.
Je to ale pravda a já tomu věřím. MS sice může zkurvit na co přijde, když jde o peníze, ale HW co má od jiných společností je stále kvalitní. Podívejte se třeba na BF4. Je to multiplatformní titul s nejnovějšími technologiemi, přesto s čistým svědomím rozdíly nenajdete.
Obě konzole přišli na svět s velkou parádou. Obě mají svoje tábořiště a obě se navzájem respektují. K tomu se dá dodat jen jedno

!!PS4 FTW!!

 

Hearthstone

I tato Blizzardí kartami poháněná stolní vybíječka  chystá na svoje plné vydání.
Nejdříve má však přijít slíben Open Beta, kterou už někteří fanoušci potřebují jako prase mrd… drbání.
Zatím situace vypadá žalostně. Většina her s hráči v Closed betě je žalostná. Jedna polovina vás kvůli své neznalosti nechává čekat plný časoví limit a druhá se neobtěžuje hrát do doby, než si všimne hry a pak na vás vysype vše.
Za sebe bych řekl – HS nepotřebuje Open betu, ale pořádně wipnou ty hovada z Closed Bety. Osobně se děsím dvou věcí – 1. chvíle, kdy přijde full F2P verze – 2. děti, co si budou platit denně za karty stejně jako to dělají s WoW.
Pak říkejte, že HS nebude F2P. Dostane ho komunita, co je zvyklá platit jen za hraní hry stejně vysokou částku periodně.

„Worth-Watch“ seriály

Je tu opět éra sledování seriálu (pozor, neznamená to sledování té ďáblovi bedny) a stálo by za to si udělat pořádek v tom, co sledovat a co FAKT NE.
Můžeme začít s hrou na jistotu – první, co byste neměli prošvihnout, je seriál Arrow. O něm jeho první sérii je známo, že je sporné, zda je overrated nebo underrated. V televnizních gigantech se sice strácí ale internetovou základnu téměř stejně velkou, jako Marvelovský Agents of Shiled.  Do druhé série se začínali přelévat herci jako Summer Glou (terminator) nebo jeden z představitelů Pána Času, což dává seriálu zasloužený hype.
Na řadě je pak zmíněný Agents of SHIELD. Odkazuje tak na slavnou sérii filmů od Marvelu, kde se tito agenti (včetně angenta Coulsena) neusále vyskytují stejně jako Stan Lee. Příběhy a problémy v seriálu vás docela spoutají, vyprávění je většinou nadprůměrné ale něco tomu chybí. A to něco vás nakonec vždy donutí seriál opustit a odpočinout si.
Ještě bych zmínil poslední Tommorow People. Plot, herci i zápletky jsou celkem slabé, ale je tu něco, co seriálů dává  energii. Můžu o něm jen říct, že po každém díle chce jen další. Jinak je to prakticky brak…

 

To by pro moje pobavení bylo vše… jo a ještě Under the Dome. Od třetího dílu jsem to neviděl ale prej je to furt dobrý. Pod kupolí se zjevně pořád něco děje.

Watch you 6 4 next time. 


Comments are closed.