Next-gen Prodává… Im not even mad

Dobře. Jádro tohoto článku je v podstatě o dvou věcech: Faktu, že nová generace konzolí nekompromisně vysává z hráčů prachy; a o tom… že mě to vůbec nebolí.
A proč taky. Chci říct, od doby, kde herním průmyslem vládne DLC kavalerie, která nastoupí Áčkových titulů téměř do týdne od vydání, se nemůžeme divit, jak moc jsou vývojáři zoufalí a vytrhávají nám peníze z kapes. Ale pokud to tentokrát bude exo-fakto stát za to… why not?

Next-gen remaky jsou tak trochu očekávaná reakce. Dělo se to před 7 lety… a máme tu comeback. Proč ne? První určitě ne, ale jeden z prvních, který jsem osobně zaregistroval, je třeba dříve zmíněný reboot Tomb Raidera v Definite Edici. Pak tu máme novinku – AC standalone pro PS4. Což… je docela kůl v plotě, protože nepotřebujete trapnou AC4 a přitom jde technicky jen o DLC. Trailer obsahoval thruba 10 sekund gameplaye, kterej natrhává spodky zatim většině AC4 záběrů.

Takže prosím… dělejte víc next-gen remaků. Dejte si práci. Grafika je důležitá. Ať chcete nebo ne, prodává. A poprvé můžu říct, že gameplay bude adekvátní k dnešním požadavkům grafický kvality, protože PS4 (i X1) na to střeva maj.

Go on… work, my minions. Dad needs more of these… 


Comments are closed.