Kalhoty nahoru, internet nečeká!

Odpověď na nevyřčenou otázku – ne, fakt sem nezemřel, neudusil se haterskejma poznámkama ani se neufackoval k smrti nad komentáři a posty na foru (peace…). Měl jsem menší rest. Pro ty méně vnímavé, právě jsem rozbil prasátko na úkor Sony a pořídil poslední pořádnou konzoly od tohoto vydavatele. Tedy opravdu tu poslední dobrou.

Dříve známá jako nacistická konzole (a to jen proto, že její monogram je SS… fakt trapný) plným názvem Playstation 3 Super Slim.
Jedna otázka je na snadě.  Při projíždění Blogem… mívám i takové chvíle… jsem narazil na starší článek s právě touto otázkou .

Potřebujeme opravdu novou, super slim PS3? (http://ctirad.zing.cz/clanek/1872/potrebujeme-opravdu-novou-super-slim-ps3)

Obsahem článku se nezabývejte. Teda, je to celkem přesná řeč, ale pokud autor neskončil na druhém konci mostu, jak se většina blogerů zvyklá, zajisté se dá definovat souhrn celého článku jako odpověď na otázku v nadpisu. Tady bych to ale přebral já.
…. Ano 

Teda, technicky ani ne. Ale utratit stejnou cenu za PS3 Slim 320 GB s nějakou trapnou FIFOU 13 navíc, když můžete místo toho mít novej model s 500 GB?

 

Skutečně píšu už přes deset řádek o mojí výhodné koupi. Asi je budu sbírat. Nicméně důvodem mojí hybernace nebylo nevyhnutelné rozhodnutí opustit blog, jen jsem prožíval klasický gamerský rauš, který trvá i teď. Taky proto nemůžete čekat žádné články přes den.
Můžu ale slíbit, že se podělím o nějaké názory na dnes už retro hry, jako Uncharted 1, jejíž obtížnost na úroveň Normal mě lehce přidusila v křesle.
Dále můžu slíbit další lezení do zadku Zingu a přátelský výsměch místním štamga… ehm, redaktorům.
C ya, boys!


Comments are closed.