|WCO| Uncharted: Drake’s Fortune – Poslední skutečná výzva

1/9

(Flashbacks)

Jedna z věcí, která by měla potrápit každého vlastníka PS3, je jednoznačně nějaká ta straší TPSka. Pro mě byla maturitou Uncharted jednička, která mi rvala koule po jeden celý týden. Pouhá Normal obtížnost dělá z nepřátel elitní jednotky robotických zabijáků. Nesnažte se uhýbat kulkám. Jdou i za roh. 

 

Pravda je, že bez titulu takového ražení si ani dnes nemůžeme vážit jiných, novějších a snazších her.Skutečné výzvy už jsou prakticky přežitek a obyčejný skok Italského instalatéra, který vás dokáže dostat zpátky do prvního levelu? Kdepak. Dnes jsou čekpojnty na každym rohu a z obtížnosti „Normal“ se stala růžová stezka vydlážděná bobky Poníků (nic proti Poníkům).


Jak říkám, hra je to neskutečně náročná, kvalita textur pod úrovní Minecraftu, ale sakra proč tohle řešit? Zážitek je i dnes tak dobrý, tak silný, že jsem ze zdravého rozumu nemohl uvádět do mínusů blbosti jako tohle. Příběh tenkrát ne tak hardcore Drakea, Sulyho, kterému v jednotce ještě Nathan říká „Sullivan“, a Elena… Ta je pořád stejná ;*

__________________________________________________________

Tak jako tak, tohle není recenze na povinných pět A4ek… (rejpy rejpy Zingáčci ;***)
Spokojím se s tím závěrem, že dohrání Uncharted 1 (po druhé) je pro mě stále jedním z nejlepších herních zážitků.

Play more, life is fun  


Comments are closed.