Nový hater PS4 – když vše selže

Tak tady ho máme…. líbí?
Ne že by to byl jediný hater, ale tenhle je takový nový. Xing si po pochvaluje, zdá se. Redaktoři si sebou do práce nosí jistý kříž. To co píšou nebo vypustí ze kteréhokoliv z jejich otvorů, prezentuje jejich osobu, ale protože jsou redakcí celku, mluví vlastně za celek. Dá se tedy říct, že Zing jednoznačně straní MS a Xboxu.

Což se dalo poznat už pár měsíců/let zpět. Například u jednoznačně masterpiece exkluzivit od sony se na Xing dostávají s rekordními hodnoceními (TLOU – 7/10). The Last Of Us se díky tomuto výkyvu dostala do nepatrně horších čísel, což bylo vidět na hodně místech. Sám jsem pomohl tomu, aby se o naší skvělé herní komunitě, kterou ještě nikdy neudusil za tyto ohavnosti polštářem, dozvědělo několik hlavních herních fór. A víte co? Najděte si to sami :)
Což o to. Nemají to na Xshitu, tak do toho kopou. Ale servírovat novinky jednoznačně haterským stylem? Doslova šikanovat Sony a PS4 za to, že Xbox One na E3 předvedl hovno, a PS4 ne? Nechci být sprostý, protože jsem mírumilovný člověk, ale děláte si ze mě prdel?

Bezmozci (=čtenáři) ještě hrdě Rosťáčkovi přitakávají, že je to zklamání a jdou tedy zase na PC.
Kdyby to alespoň byla pravda. Kdyby to alespoň opravdu odpovídalo.

Jedeme dál. Články mne opravdu pobavili, bohužel byli myšleny vážně, nebo je rošťák zatracený trol. „Sony hodilo DRM ochranu na vydavatele
„Nehodláme ostatním říkat jakých, jestli vůbec nějakých, DRM ochran využívat. Tohle je kompletně v jejich režii. My jim pouze poskytneme platformu, na kterou mohou své tituly uvést.“

Toto je původní zpráva. Toto (http://www.zing.cz/novinky/17579/sony-hodilo-drm-ochranu-na-vydavatele) je výsledek, který podle Zingu znamená totéž.
Vážně? To z toho vyplívá? Sony se nemůže srát vydavatelům do jejich vlastní ochrany = Sony hází vinu na vydavatele … NOW EAT IT.

Sága pokračuje. „DriveClub v PS Plus verzi bude chudší
Popis článku (který čte to procento komunity, která už ví, že článek akorát hatuje.)  ovšem dodává, že jde o to, že pro majitele PS+ vyjde DriveClub v ze začátku v ochuzené verzi oprati krabicové. Redaktor však dodal jinou perlu:
„ačkoliv zatím není jasné, co přesně v ní bude oproti klasické krabicové verzi hry chybět.“ Možná disk, Rosťo.

 

Tento článek patří těm, kdo z vás, co nejsou redaktoři. Protože pokud to není evidentním, tak to někdo musí říct.
A pro vás, milí Z-redaktoři. Vážně jste si mysleli, že si do vás po těhle sračkách nekopnu? Plivnout vám do ksichtu. A pokud máte s něčím z toho problém, zkuste mi napsat koment pod článek, ať se i ostatní vašimi výroky pobaví. PMka mažu.

kill it before it lays eggs


Comments are closed.