What’s coming out ? #1

I já jsem se nakazil moderním trendem seriálových článků, proto se veřejně ztrapním mým prvním, velice smyslu plným a tudíž i originálním článkem (nebo rovnou celou rubrikou ?) s názvem, který nemusím překládat. Buď použijte gůgl, nebo vypněte prohlížeč a zapněte si večerníček.

Z výčtu názvu tedy asi soudíte, že v dalších 856 řádcích pohovořím tom, co vychází a  a jak to vypadá. Pokud jste se dočetli sem znamená to za a) Že rádi čtete takový Zingoviny b) Že dáváte až žalostně malou šanci další řádce na zlepšení prvního dojmu.
Nepůjde ale ani tak o to, předvést, co nás čeká v následujících dnech na pultech. Nejraději bych na to hodil bobek, ale protože přichází zima, moje znuděné klouby potřebují činnost hlavně pasivní. No a co je lepší než můj starý neaktivní Blog. Vítejte v nové sekci !

Co bude první na řadě je hra, která má historii sahající až do mého prvního zakoupeného Levelu Mini. Kde se poprvé objevil první díl epické, tenkrát neznámé a podceňované TPS bombě.  Ten, kde se mnou drží basu déle ví, že o sobě rád tvrdím, že jsem jeden z prvních fanoušků série v česku a zároveň jeden z prvních, kdo hru hrál s vědomím, že má obrovskou budoucnost. Ačkoliv byl Ubisoft už tenkrát populární, víc ho zastiňoval tenkrát solidní Activision  nebo EA. Bejvávalo.
Asi už vám hlava vylouplala několik teorií a já jsem tu proto, abyych vám řekl jasně a zřetelně : Špatně! Samozřejmě myslím Assassin’s Creed Sérii!
Současnost oplívá posledním třetím dílem, který vylezl po schodech důvěry zatím jen k topinkovačům. Na naše parní stroje v pátém patře dorazí do měsíce.  Tím spíš máme náladu si zahrát první díly a proto bych vám rád nabídl, aby ste se vysrali na díly počínající Brotherhoodem. Pokud byste si chtěli sérii zopakovat pořádně tak doporučuji opravdový začátek – čili první díl, který je na vzory konkurenčních dílů stále na špičce.
S Connorem se tedy setkáme ke konci listopadu, což dává dost prostoru pro zvážení všech vlastností blogu i této rubriky. Pokud se začínáte klepat, tak to horší teprve přijde. Moje plány jsou nevyspitatelné a v poslední době zahrnují i myšlenku na kratší recenze. Spíše první dojmy.
Uvidíme se za měsíc. A nezapomeňte …. Games Are Coming ! 


Comments are closed.