Situace na zingo-západě: Sračky lítaj oknem

Vítejte u (ne)pravidelného pořadu Mr.Rejpala. Na nejmenované stránce xing.cz se to jen hemží prostými mozečky. Nad českou herní scénou se stahují mračna – výrazně doporučujeme zanechat všech aktivit a zůstat doma bez jakéhokoliv průzkumu Internetu. Je to hrozné.

Nebudu okolo toho chodit jako v recenzích, které zde potkáváme jako facky při vyslovení slova „názor“. Naopak, docela dlouho se Xingáčci drželi na uzdě a nerejpali do věcí, do kterejch by se žádnej xboxář neměl srát. Ale jsou to „redaktoři“ tak to musíme vždy nějak skousnout.  Teď ale už ne.
Poslední „“"“recenze“"“" na nové God of War, to je poděl. Sám neříkám, že bych tomu asi nedal víc než 8.5/10. Přeci jenom i u GoW3 sem nad devítkou váhal.  V Rošťákově zkušené recenzi ale nenajdete větu, která by nebyla skoro až rasistická, v případě, že hatování bílé kůže s červeným pruhem byl rasizmus. Fuj. Fuj. Fuj. Nechuťárny všeho druhu už jsem viděl, slyšel a no… čtu je každej den.

Pánové… přece jste mě nevzali s tim redaktorskym místem pro Shortyho za slovo. A dát mu ještě účet Rosťi? 

 

Upřímně doufám, že tak nějak bude znít vyjádření autora. Protože by pořád bylo méně trapné přiznat že se vám náctiletý autor vtipných recenzí naboural na účet a napsal svojí další břečku na hlavní stránku.
Myslím, že není co dodat. Možná jen jedno.
Recenze odpovídá úrovni hry.

 

Guess what. New shit on horizont


Comments are closed.