RE-Fuck #26 – Pohodlně se usaďte, už se nepostavíte

Vstávat v půl páté je pro někoho asi těžké. Pro mě ne. Zvlášť, když jsem defakto ani nespal. Výhoda onoho věku, kdy se zdá, že ten spánek není potřeba. Ale jak rád bych si zrovna teď lehnul. Popravdě už bych radši nevstával.

Nicméně mé probuzení společně se studenou sprchou provázel příjemný pocit dobře začatého dne, což se mi mělo brzy vymstít.
Ach ty blbče. Kdyby sis radši pustil další díl Sama doma, tvůj online život by byl v těchto ranních prázdninových hodinách daleko sladší.
A desetkrát byste mi to mohli marně cpát, stejně jsem si v této dobré náladě pustil další díl našeho dobře známého herního pořadu R(i)P.
Nebuďme kousaví, pořad mám celkem rád, dokonce jsem se s recenzemi i názory většiny redaktorů ztotožňoval.  Překvapily mě i reportáže z E3 (rád vidím nějakou tu modro-bílo-červenou krev na poli LA.) Stejně, tohle zaskočí i nejzkušenější.
Schválně pojďte se mnou. Pustíme si první watafa? minuty nejnovějšího RP archivu.

Hájení MS hned v počátku dílu? Opravdu? Nefláknete tam před tim aspoň něco málo o Nvidii nebo Shieldu, kterej byste s láskou sežrali?
Kdyby alespoň X1 stál za takové řeči, ale hájit do toho ještě DRM? No, nechce se mi říct, že by měli přímo „na víc“ ale to i Zing má na víc.
A ano, Xbox One opravdu „žízní po odvetě“. Je tak silně dehydrovaný, že začal dokonce měnit tvary

 

Dokonce, prý, podle důvěryhodných zdrojů, jsme se dočkali, pozor, toto je poslední čárka, informace o předobjednávkách Amazonu. Kde prý X1 TRUMFNUL (toť nejsou moje slova) novou generaci konkurenčního Sony! To jako MS stačil během těch pár hodin, co se Sony nedostalo na E3 ke slovu, dát X1 na Amazon? Good Job!
Život by byl opravdu sladší, kdyby si každý z nás občas dopřál trochu toho zdravého spánku na víc. Já počkám, až tak učiní pan JK, jestli z něj i pak vyleze tento bullshit, asi si dám toho šlofíka i za něj.

I really should sleep more today… more and forever


Comments are closed.