Předvánoční sucho – budou se kupovat kvalitní ponožky

Říkejte si co chcete, všichni myslíme na dárečky k vánocům. A co by to tak mohlo bejt. Já jsem vždy sázel na jednu či dvě hry (dnes už sázim jenom na 2-3 klacky v obálce), jenže vy z vás, kdo máte štěstí na chápavé rodiče a babičky, se musíte smířit s tím, že největší pecky roku už jsou více méně venku a do budoucna nic moc extra nekouká.  Pokud jste na tom hůř, tak čekáte na ten pondělní večer, kdy si konečně rozbalíte AC3, FC3 nebo Hitmana, ale jako opravdový hráč bych takové psychické mučení trestal kolíčkem na ocasu … vašeho pejska. Pokud jste na tom stejně, a já v duchu opravdu doufám, že se má mysl nepálí v nepřetržité herní peci sama, pak máte trochu chudé vánoce. Prosím, pořád se tu dá koupit konzole, vylepšit herní PC nebo … no to je zatím co mě napadlo, ale hra jako taková se sama na disku neobjeví. Tedy, když jede net, tak mě ano.


Sami se můžete přesvědčit, že nic moc důležitého se opravdu nekoná.(http://www.zing.cz/hry/podle-data-vydani/) Proto bych navrhl trochu odbočit od her … ano, je to… aaah, BOLEST. Každý ji musíme vydržet a spokojit se s nějakým užitečným vybavením. Co je poslední dobou nejvíce v módě jsou třeba tablety, nový iPhone 5, který se už skoro nejvejde do kapsy nebo jeho konkurent Samsung S… S… Sakra jak se to jmenuje. No každopádně nějaký kus hardwaru je dnes letos jedna z nejlepších variant. Nebo Wii.

Kdybych měl zavzpomínat, tak na konci roku byl slíbený dodatečný obsah k AC3, ale ten byl snad odložen nebo tak. Na jedny vánoce se také rozhodlo Valve k vydání svého SteamBoxu, nebo BlackBoxu. Na jména nejsem a hledat to nechci… ještě bych chytil průjem ale je to taky volba.

Tak jako tak to vždycky můžete uhrát na zmíněné ponožky a možná deset kšiltovek, ať máte pořádnej SWAG.
Příště si povíme, kam lumíci chodí na texty pro Eminema.


Comments are closed.